KURSUSINFORMATION

biotek-uddannelse-logoDrømmer du om at blive Permanent Makeup Artist og at udføre medicinsk-kosmetiske pigmenteringer?

 

Branchen er i stærk vækst, og der er virkelig gode indtjeningsmuligheder

 

BIOTEK Permanent Makeup er kåret til verdens bedst dokumenterede system og er selvfølgelig også repræsenteret i Danmark.

 

biotek-klinikVi uddanner både nye Permanent Makeupartister og opgraderer artister, som allerede er uddannet fra andet system.

 

Alle vores uddannelser er af international standard på absolut højeste niveau – og alle er tilrettelagt af Line Ekelund, som er International Master Trainer og blandt de absolut bedste inden for PMU i verden.

 

  • Hos BIOTEK vil du blive undervist af Master Trainer eller højt kvalificerede Biotek Artister.
  • I Danmark er jeg, Gitte Balsby, den eneste Master Trainer og Master Artist, som er direkte uddannet og certificeret af Line Eklund til at varetage træning/oplæring af nye artister.
  • Jeg står således for undervisningen i Danmark af alle nye artister.
  • Vi afholder kun små hold, På Basisuddannelserne vil der max være 2 deltagerer pr underviser. Dette er din garanti for en intensiv uddannelse med 100 % fokus på dig.
  • Individuel 1-til-1 (one-to-one) træning efter specielle ønsker kan bookes.

BIOTEK ønsker at være bedst mht. uddannelser og kundeopfølgning. Vi ønsker at skabe et kollegialt fællesskab blandt vores udøvere – og det er da også lykkedes fint indtil videre. Vi inviterer således med jævne mellemrum til gratis workshop, hvor artisterne kan udveksle erfaringer, tips og tricks – og i øvrigt øve sig i nye teknikker.

 

biotek-penBIOTEK tilbyder desuden et bredt udvalg af uddannelser i videregående teknikker – Tricopigmentering, pigmentlære, 3D-teknikker, highlighting, camouflage af ar, pigmentpletter og vitiligo samt rekonstruktion og korrigering af areola.

 

BIOTEK har egne pigmenter til medicinsk-kosmetiske korrigeringer med suveræn dækkeevne.

 

Du kan sikkert finde billigere kursusudbydere. Min egen erfaring er, at man får, hvad man betaler for. Selv har jeg måtte betale dyrt for at starte med en billigere uddannelse/maskine og har således betalt for 2 uddannelser/maskiner.

Jeg ved, det er en jungle, når man skal vælge, hvem man gerne vil uddannes hos. Men hvis man bruger lidt tid på at nærstudere sin undervisers eget håndværk og vælger ud fra, hvad ens øje synes bedst om, er man godt på vej.

 

Hos BIOTEK garanteres du professionel oplæring og støtte i dit arbejde. Sammen skaber vi succes!

 

Læs mere om indholdet af de enkelte kurser ved at følge link i menuen øverst til højre.

 

Gå eventuelt gerne ind på nedenstående links for at se, hvilke teknikker og resultater du lærer hos BIOTEK.

 

https://www.facebook.com/biotek.danmark

https://www.facebook.com/BiotekPermanentMakeUp?fref=ts

https://www.facebook.com/BiotekOfficial?fref=ts

https://instagram.com/linebiotekscandinavia/

 

mvh

GITTE BALSBY